Ik wil dit

Hoeveel mooier zou de wereld zijn als het begrip tussen mensen onderling groter zou worden? Hoe mooi zou het zijn als je nòg beter begrijpt wat jijzelf en je gesprekspartner nodig hebben? Hoe fijn is het als communicatie weer kan stromen waar deze voorheen wellicht stagneerde?

IK WIL DIT is een krachtige coaching tool wat ik ontwikkeld heb voor iedereen die werkt met communicatie, gedrag, menselijke behoeften en ontwikkeling. Voor kinderen, docenten, ouders, coaches en trainers.

coaching tool
klik op de foto

Een spel over menselijke ontwikkelingsstadia. Een spel dat begrip onderling zal vergroten en waardevolle gesprekken zal opleveren. IK WIL DIT brengt op een speelse manier een overzicht in de verschillende behoeftes van mensen. Hiermee worden ingewikkelde communicatieprocessen op een laagdrempelige manier helder in kaart gebracht. IK WIL DIT een geweldig kaartspel voor jong en oud. Voor het gezin, voor vrienden en collega’s. Met extra diepgang voor wie dat wil.

Mijn missie is het vergroten van begrip onderling en het verbeteren van communicatie. Meer begrip en meer flexibiliteit maakt de omgang met elkaar zoveel mooier. Dit is alleen mogelijk door bewustwording van onderlinge verschillen. Verschillen in behoefte, gedrag en communicatie. Verbinding, goede gesprekken, plezier en elkaar stimuleren in offline tijd. Dat wil toch iedereen?